Home

1 napos tátra túra

Alacsony-Tátra - 1 napos hótalpas túr

Magas-Tátra gyalogtúra - TrekWolf túravezeté

Ez a túra szinte tökéletes első Magas-Tátra túra! De, azért az egyik leghosszabb is ! Ami még fontos! A hosszú menetidőre és a változatos magashegyi terepre való tekintettel a kalandvágy, kiváló állóképesség, elszántság, kitartás se maradjon otthon! 1. nap: kiutazás - túra a Kriván (2494m) csúcsára - hazautazás Túra helyszíne: a Magas-Tátra és a Nyugati-Tátra egymás mellett helyezkedik el, Poprádtól északnyugatra, a Rózsa-hegytől északkeletre többnyire a szlovák - lengyel határvonal mentén húzódik. Szállás. 1-napos utak Túra a Bécsi-erd.

10. Magas-Tátra és a Bélai-havasok találkozása. Útvonal: Ždiar (895m) - Magura Hotel - Monkova völgy - Široké sedlo ( 1825 m) - Koé sedlo (1 749 m) - Nagy-Fehér-tó -Zöld tó - Morgás-hágó (2 023 m) - Kő-pataki-tó - Tátralomnic; Nehézség: egész napos fárasztó túra, 12 éves kortól ajánlot Balaton-felvidék és Hegyestű túra. 3 990 Ft/fő 1 nap 2021 Szeptember 18. Bakancsos túra. Belföldi kirándulás. Túra a Karancs-Medves tájvédelmi körzetben: 2 csodálatos vár és a bazaltorgonák. 3 990 Ft/fő 1 nap. 4 -5 napos túrák. Poprád körtúra 4 nap alatt; Felső-turistaút; Poprádból indulva, 4 - 5 napos időtartammal számolva a túra összefűzi a Magas-Tátra legnépszerűbb úticéljait, köztük a Zöld-tavat (Zelene Pleso), a Zamkovszky-menedékházat, (Zamkovského chata), a Poprádi tavat, (Popradské Pleso) és a Tengerszem-csúcsot. Magas Tátra 4 napos túra: Szállás: Túratáv: 0. nap: Poprád - 1. nap: Zöld tó menedékház (Chata pri Zelenom Plese) 9,8 km 2. nap: Zamrovszky-menedékház (Zamkovského chata) 6,3 km 3. nap: Majláth-menedékház (Majláthova chata na Popradskom Plese) 15,6 km 4. na

1 napos túra a Tátrában, a Kőpataki-tóhoz és a Fátyol-vízeséshez, buszos utazással. Fontos. Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges. 1. nap - Utazás: Késő délután találkozó a Magas Tátra tövében. Rövid ismerkedés, kézfogás, ölelés (ha a vírushelyzet engedi) és már indulunk is a hegyre. Bemelegítő túrát teszünk, miközben elérjük az első éjszakai szállásunkat is 1.100 méteren Magas-Tátra: Nagyszalóki-csúcs (2452 m) - 1 napos túra Szlovákiában Tátra, Szlovákia, Európa -Minden magyar túrázó előbb vagy utóbb kapcsolatba kerül a Magas-Tátrával, sőt többségük itt szerzi az első magashegyi élményeit is. Csodás bércek és vad ormok látványa magával ragadja az utazó képzeletét, de a Tátra ösvényein barangolva tényleg egy elvarázsolt. 1 napos kirándulás a Tátrában, túra a Zöld-tavi menedékházhoz, buszos utazással. Fontos. Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges. Magas-Tátra: Rysy (2503m) - Kriván (2494m) Egy renkívül izgalmas, 2 napos, kiscsoportos gyalogtúra a Magas-Tátra két legszebb, s egyben legnépszerűbb hegycsúcsára a Rysyre, vagyis, a Tengerszem-csúcsra és a Krivánra! Két hegyet egy csapásra! Egy fantasztikus duplázás Szlovákiában! A két hegycsúcsról röviden..

1-napos utak « Rolitúr

Egynapos magashegyi gyalogtúra az Alacsony-Tátra legmagasabb csúcsára. A túra közben megpihenünk a Stefanika menedékházban, majd meg sem állunk a 2043 méteres csúcsig. A Gyömbér után a hullámzó hegygerincen túrázunk tovább Magas-Tátra: Túra a Krivánra (2495 méter) 1 napos túra Szlovákiába. A Magas-Tátra egyik jellegzetes csúcsa a Kriván, amely csodás panorámával várja a túrázókat. A csúcsról körülnézve egyik irányban a Liptói-Tátra lágyságát, míg a másik irányban a Magas-Tátra vad sziklatengerét csodálhatjuk Szlovákia, Magas-Tátra, Késmárk Indulások: 2021.10.23-tól Időpontok: 1 db Ellátás:önellátás Típus:Klasszikus városlátogatás Szállás:Autóbusz Utazás:autóbusszal. Kirándulásunkon a Tátra lábánál fekvő történelmi városba, Késmárkra látogatunk, ahol megtekintjük a Thököly-várat, majd ellátogatunk a híres.

Sas-út / Lengyel-Tátra. A vasalt út őse Lengyelországban Csoportok jelentkezése esetén, előre egyeztetett időpontban. Túraleírás. A Lengyel-Tátra 175 négyzetkilométer területen helyezkedik el, legmagasabb pontja a Rysy 2499 méter magas csúcsa (Tengerszem-csúcs). Nevének első említése 1255-re nyúlik vissza, de első komoly leírás csak a XVI. században készült a. Leírás: Kirándulásunk során a Magas-Tátra három legszebb tavát tekintjük meg: a Poprádi-tó, Békás-tavak, Csorba-tó. A túra hossza kb. 16 km, szintkülönbség 770 méter, menetidő kb. 7 óra. Ellátás: Önellátás Közlekedés: autóbusz Program: Indulás 05:00 kor, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 1111 Budapest, Műegyetem rakpart (Vidéki felszállást. A túra előtti napokban/hetekben már nem áll módunkban változtatni a telekocsi beosztáson. Háromnapos túránkba a Magas-Tátra szlovák és lengyel oldalát is meglátogatjuk. A Tátra legszebb tóvidékein kalandozunk majd, ahol a meseszép tengerszemeken túl Zakopane magával ragadó faházai, és a hegység legszebb gerincei várnak.

Magas-Tátra: Kriván (2494m) Trekking Tour

1 napos túra Szlovákiában. Minden magyar túrázó előbb vagy utóbb kapcsolatba kerül a Magas-Tátrával, sőt többségük itt szerzi az első magashegyi élményeit is. Csodás bércek és vad ormok látványa magával ragadja az utazó képzeletét, de a Tátra ösvényein barangolva tényleg egy elvarázsolt világba csöppenünk Rax-Alpok 1 napos hótalpas túra 1 nap. A Raxalpe a magyar-osztrák határtól alig egy órányira, Alsó-Ausztria déli részén, a Semmering síterep szomszédságában terül el. A minden oldalról meredek sziklafalakkal határolt fennsík átlagos magassága 1600-1800 méter között húzódik, legmagasabb pontja a 2007 méter magas Heukuppe A túra átlagos erőnléttel teljesíthető, több profi túravezető gondoskodik a biztonságunkról. Ajánlott felszerelés a Magas-Tátra túrára: - kényelmes, vízhatlan túrázásra alkalmas bakancs - kényelmes, réteges vízhatlan ruházat - egy napra elegendő étel (szendvics), csokoládé - személyenként min. 1,5-2 liter.

Szlovákiai hótalpas túrák, választhatóan 1-2-3-napos hótalpazás; 2022. március 5-6-i hótalpas túra Szlovákiában a családnak: hótalpazás csodahelyeken; 2021. március 8-9-i szlovák hótalpas túra: Magas-Tátra, választhatóan 1 vagy 2 nap; 2022. március 9-11-i szlovákiai hótalpas túra, választhatóan 1-2-3 napos hótalpazá Szarlotka túra sikeresen teljesítve egy nap alatt Egy lengyel fiatalember azt a célt tűzte ki maga elé, hogy egy nap alatt meglátogatja a Lengyel-Tátra valamennyi menedékházát, és mindegyikben megkóstolja az almás pitét, helyi nevén a szarlotkát. Augusztus 3-án sikeresen végrehajtotta tervét, egy nap alatt sikerült. Szlovákia, Magas-Tátra, Késmárk Indulások: 2021.10.23-tól Időpontok: 1 db Ellátás: önellátás Típus: Klasszikus városlátogatás Szállás: Autóbusz Utazás: autóbusszal Kirándulásunkon a Tátra lábánál fekvő történelmi városba, Késmárkra látogatunk, ahol megtekintjük a Thököly-várat, majd ellátogatunk a híres. Spirituális tekergés a Fertő-tónál -1 napos e-bike túra 1 éjszaka szállással és reggelivel a Rábensteiner panzióban: Spirituális tekergés a világörökségi Fertő\-tájon - főúri paloták, paraszti hajlékok, védett természeti értékek, csend, bor, nádasok, sztyeppe tó, történelmi városok és tájat óvó, alkotó ember, mindez egyben a Fertő\-táj\ Hagyományos nyári Tátra-túránk időpontja július 7. és 11. között lesz. A túrák során a Magas-Tátra csúcsait, vízeséseit, hágóit hódítjuk meg, esténként meleg vizű fürdőben pihentetjük túrázásban megfáradt tagjainkat. Indulás: 2013. július 7-én reggel, érkezés július 11-én este. Utazás: busszal Szállás: A Hotel Autisban 2-3-4 ágyas fürdőszobás.

Chopok túra. Alacsony - Tátra főgerinc, Gyömbér - Chopok - Dereše - 1 napos gyalogtúra szlovákiában Tátra, Szlovákia, Európa, Alacsony Tátra -Egynapos túrára hívjuk az érdeklődőket az Alacsony-Tátra főgerincére, annak talán legszebb, legmagasabb részére Családi hótalpas túra Ausztria: Rax, választhatóan 1 vagy 2 nap; 2021. december 26-27-i, családi, szlovákiai hótalpas túra: Tátra bűbájok; 2022. január 22-23-i osztrák hótalpas túra: Rax; 2022. január 29-30-i hótalpas túra Szlovákia: Nagy-Fátra, 1 vagy 2 nap; 2021. február 22-23. Részben hótalpas szlovákiai túra: Magas. 1. nap - Utazás: Reggel találkozó a Magas Tátra tövében. Rövid ismerkedés, kézfogás, ölelés és már indulunk is a a hegyre. Bemelegítő túrát teszünk, miközben menedékházat is érintünk, ahol a helyi specialitásokat is megkóstolhatjuk. Este elfoglaljuk szállásunkat. 2 1 napos túra a Magas-Tátrában. 2500 méterrel a tengerszint fölé, az égboltot közelítő turistajelzések leges-legvégéig. Érdekel. 1.500 Ft-tól. Érdekel. Túrabarátok Ópusztaszeren. 2019. augusztus 17-én szombaton Ópusztaszer Nemzeti Történelmi Emlékparkjába fogunk gyalogtúrázni az Alföld A Tátra természeti kincsei. 1 napos természetjárás Szlovákiában. Utazás: autóbusszal. Tervezze könnyedén, kockázatmentesen utazását! Amennyiben 40 % előleggel lefoglalja utazásaink egyikét 2021 május 1-ig, bármikor módosíthatja utazása időpontját, úticélját, illetve lemondhatja foglalását az út indulása.

Első nap. Budapest - Stefanika-menedékház (1 740 m) 08:30-kor találkozunk a Nyugati Pályaudvar, Westend City Center előtti parkolójában, ahonnan kb. 4 órás autózást követően érkezünk meg az Alacsony-Tátra lábánál fekvő Trangoska parkolóba.. Gyors szerelvényigazítást követően megkezdjük nyugodt emelkedésünket a Stefanika-menedékházhoz Tátra - Lombkorona tanösvény, Bélai-barlang - Tartson velünk a Tátra - Lombkorona tanösvény, Bélai barlang utazásra! A kiutazás busszal történik. Az utazás időtartama 1 nap nonstop utazással 1. Vízcsobogás és pisztráng nevelde a Bükk hegységben! Érdekel a túra! 4. A park szakavatott vezetővel egy nap alatt is körbejárható, de akár több napra elegendő programot is találhatunk, ha pedig december elején látogatunk ide, a vadludak vándorlásának élményében is részünk lehet!. 3. nap Sas túra Reggeli után ott folytatjuk a Tátra legnehezebb túra útvonalát, ahol előző nap abbahagytuk. Visszakapaszkodva a gerincre észak felé vesszük az irányt, innen jó idő esetén csodálatos kilátásban lehet részünk, akár Zakopáné városáig elláthatunk

Kétnapos gyalogtúra a Magas- és Nyugati-Tátrában « Rolitúr

Adottak a fő túra útvonalak, és vannak olyan útvonalak, ahol még informálódhatunk is a környék növény és vadvilágáról. Tudtad, hogy itt honos a szelídgesztenye? Járjunk utána! #tanösvény. #túrázás. Nógrádi várnéző és vonatleső kirándulás a Róka-hegyen . 8.5Km Könnyű Túra. Nehézségi fokozat: közepes nehézségű túra Időtartam: 4 ¼ óra Szintemelkedés: 750 m. A Siná- és a Bôr-csúcsra, Alacsony-Tátra. Igényes és hosszú egész napos magashegyi túra nagy szintemelkedéssel. Viszonylag hosszú szakaszon magashegyi tájon az erdőhatár felett kell haladni, ahol változékony az időjárás

A Magas-Tátra legjavát válogattuk össze nektek egy pörgős & lazulós háromnapos túrába. A leglátványosabb túraútvonalak ezek, melyek a Tátra legszebb tóvidékeire kalauzolnak minket.Zakopane méltán a Lengyel-Tátra kedvence. Túráink után igazi mesevilág vár ránk itt, amit megspékelünk a lengyel gasztronómiával, esténként pedig egymás társaságába feledkezve, egy. Ízek, imák, szerelmek 1 napos ebike túra programja: kb 60 km. Útvonal: Fertőd-Hegykő-Fertőhomok-Hidegség-Balf-Kópháza-Nagycenk -Hidegség-Fertőd. Program: Fertődről, a Fertőd Bike elől indulunk, a biciklik kiosztása, beállítása és az e-bike működésének bemutatása után kezdjük mai túránkat

Hétvége a Magas-Tátrában hétvégi kirándulás programja:1. nap Csorba-tó és Poprádi-tó. Indulás reggel 5 órakor Budapestről, a Stadionok metróállomástól. A Magas-Tátra mitikus és csodálatos állomásához hajtunk buszunkkal, a Csorba-tóhoz. Itt kezdjük meg tó-túránkat 2Km Könnyű Túra A Thirring-körút alighanem a legszebb 2,8 km-es rövid túraútvonal, amelyen eddig végigmentünk: kacskaringós keskeny ösvények, égbenyúló karcsú bükkfák, meredek sziklafalak, fák közül kikandikáló panoráma, izgalmas sziklaképződmények szegődnek társunknak

Főoldal > Túrák > Szlovákia > Alacsony-Tátra Keress túráink között! A helyszínhez kérjük adjátok meg a keresett országot, hegységet / tájegységet, vagy a túra / hegycsúcs nevét Mai utazás Belföld és Külföld Kupon - 34% kedvezménnyel - Mai utazás Belföld és Külföld - 1 napos bakancstúra a Tátrában 7.900 Ft-ért autóbusszal. Pieniny Nemzeti parkban található Lombkorona kilátó és a Tarpataki vízesések felfedezése júniusban vagy júliusban. 1 napos fantasztikus ''BAKANCSTÚRA'' A TÁTRÁBAN! Gyere és Csodáld meg a TÁTRA egyik fő látványosságát a Pieniny Nemzeti Parkban található Lombkorona fölé épült tanösvényt és csodáld meg a Tarpataki Vízeseseket! Nyári Kirándulás a csodálatos hegyek közé! - szállás, utazás kupo Nagyszalóki csúcs (2452 m) - Bejárjuk a Magas-Tátra szinte teljes szlovák oldalát. Ismerd meg a Magas-Tátrát! - Túra #1 - Nagyszalóki csúcs (2452 m) Valószínűleg nincs olyan ember (de legalábbis természetjáró) Magyarországon, aki ne vágyna a Magas-Tátrába, vagy ne látogatta volna meg legalább egyszer 1 napos utak | Balla Utazás. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért, személyes adatokat az ún. sütikben nem tárolunk. Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. További információ. Rendben. Cím: Suszta Anikó. 2310 Szigetszentmiklós, Bajcsy-Zsilinszky u. 57/4. +36-70.

Túra a Magas Tátrában . 2005. október 29 - november 1. Túránk helyszíne, a Menguszfalvi-völgy . térkép. további tudnivalók. képek. A következő egy utazással együtt 4 napos túra terve, amibe 2 egész napos gyalogtúra fér bele. Szálláshelynek a Poprádi-tavi házat szemeltem ki. Innen a Menguszfalvi völgy környékére. Gyalogtúrák | Kerékpártúrák | Vízitúrák | Hótalpas túrák | Via Ferrata túrák Magashegyi túra a Kriván csúcsára. Gyalogtúra az Alacsony-Tátra kétezres csúcsaira. 1 napos. 1 napos. 24,00. Szarlotka túra sikeresen teljesítve egy nap alatt Egy lengyel fiatalember azt a célt tűzte ki maga elé, hogy egy nap alatt meglátogatja a Lengyel-Tátra valamennyi menedékházát, és mindegyikben megkóstolja az almás pitét, helyi nevén a szarlotkát

Magas-Tátra 10 legnépszerűbb turisztikai útvonalj

 1. 1. nap: Utazás - Krókuszles, túra a lengyel Tátrában - Szállás 4 csillagos hotelben Április 4-én szombaton a hajnali órákban, 3:00-kor indulunk Málnával a busszal Budapestről, Üllői út 110
 2. Alacsony-Tátra 2 napos trekking túra - Fel a Gyömbér csúcsára! Ez a túránk - akár csak a Murau környéki- azoknak szól akiknek már van egy kis tapasztalata a magyar hegyekben és kipróbálnák magukat kétezer méter közelében is
 3. A biztosítás díja több napos utazsok esetében: Alapdíj/Részvételi díj 1.5%-a (jelentkezéskor kötelezően fizetendő), egynapos útjaink esetében a részvételi díj 5% (jelentkezéskor választható). A kiváltó ok felmerülésétől számítva lehetőleg azonnal, maximum 2 napon belül írásban kell értesíteni az irodát
 4. Hótalpas túra: Gyömbér (2043 m) 1 nap. Ginger él. Hótalpakon is :) Itt tartunk egy rövid csoki szünetet, majd nekivágunk az Alacsony-Tátra legmagasabb csúcsának, a Gyömbérnek (2043 m). A csúcsot a téli útvonalon, a karókkal igen jól jelzett, de kissé meredek emelkedőn érjük el, viszont tiszta időben a kilátás.
 5. A túra nehézsége. Az első és második napi túra közepesen nehéz. Végleges döntést a túravezető fog a helyszínen hozni a csapat erőnlétét is (és más tényezőket is, pl. időjárás) figyelembe véve. Terveink szerint a nehezebbik túra kb. 16 km lesz, 700 m szinttel. Az utolsó túra könnyű, 12 km 200 m szinttel. Felszerelé
 6. 4. nap - Hosszú túra a Liptó-Tátrában - Sivy hegy. A Liptói-Tátra a Magas-Tátrához csatlakozó, de különálló magyashegység. 2000 méteres csúcsai, vadregényes völgyei, szelíd vonulatai teszik számunkra vonzó túracélponttá. A mai napunkat a Szürke-hegy (Sivý vrch, 1805 m) meghódítására szenteljük

Alfatours - A hosszú hétvégék specialistáj

Szállítási határidő: 2-3 nap. Cím: Magas-Tátra Alcím: A legszebb túrák a hegység szlovák és lengyel oldalán. 51 túra, letölthető GPS nyomvonalakkal. Szerző: Václav Klumpar Fordító: Nagy Ferenc Szerkesztő: Nagy Ferenc Sorozat: Rother túrakalauzok Kiadás éve: 2021 Kiadás: 1. kiadás Terjedelem: 232 oldal ISBN/EAN. 1. nap Indulás Nyíregyházáról 8:00-kor autóbusszal. Pihenő Kassán, városnézés helyi idegenvezetővel. Utazás Ótátrafüred-re. Felkészülés a gyalogtúrára elméletben, majd kb. 3 órás túra a Magas Tátra egyik legszebb vízesése mellett (Tarr-pataki vízesés). Az útvonal kiépített túraúton vezet

1 napos fantasztikus ''BAKANCSTÚRA'' A TÁTRÁBAN! Gyere és csodáld meg a TÁTRA egyik fő látványosságát a Pieniny Nemzeti Parkban található Lombkorona fölé épült tanösvényt és kirándulj a Tarpataki Vízeseseknél! Nyári felejthetetlen kirándulás a csodálatos hegyek közé! - szállás, utazás kupo Nem beszélve a kulináris ízekről: füstölt sajtok, oscypek, csülök, káposzta leves, Borovicka és Zubrovka, helyi italkülönlegességek, valamint a Tátra Tea várnak Rátok! Részletes program . 1.nap. Egy csónakban evezünk! - avagy tutajozás a Dunajecen. Indulunk 2019. május 9-én hajnali 3:00-kor Budapestről a Hősök teréről 2021. december 26-27-i, családi, szlovákiai hótalpas túra: Tátra bűbájok; 2022. január 22-23-i osztrák hótalpas túra: Rax; 2022. január 29-30-i hótalpas túra Szlovákia: Nagy-Fátra, 1 vagy 2 nap; 2021. február 22-23. Részben hótalpas szlovákiai túra: Magas-Tátra; 2021. március 13-14

Magas Tátra Kisokos, Szlovákia - Minden, ami haszno

 1. Magyarország - Tátra - Krakkó körutazás (5 napos) 5 nap, rengeteg izgalmas látnivalóval. Meglátogatjuk Krakkót, a lengyel királyok szentélyét, megnézzük a Wawel királyi kastélyt, a székesegyházat, és a Wieliczka sóbányát. Megnézzük a magyar városok szépségeit, és végig járjuk az auschwitz-i túrát
 2. Időtartam: 1 nap Utazás: autóbusszal: Program; Indulás reggel 5.00 órakor, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 1111 Budapest, Műegyetem rakpartról(Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazással, rövid megállókkal Zakopanéba, a legnépszerűbb lengyel téli-nyári üdülőközpontba
 3. Időpont: 1 napos nehéz túra (szombat) Részvételi díj: 13.000 Ft + BBP biztosítás 460 Ft + belépő 10 € Útvonal: Székesfehérvár - Mixnitz - Székesfehérvár Részvételi díj: 13.000 Ft + utasbiztosítás 450 Ft + belépők 10 € Utazás: komfortos autóbusszal. Myrafälle vízesés - Steinwand-szurdok - Hohe Wand Natúrpark
 4. A túra 2021. január 02-től indul. 1 napos túra Belfastba . Belfast (vagy írül Béal Feirste) az Ír-sziget második legnagyobb városa, Észak-Írország fővárosa. Írország keleti partján található, s északnyugati oldalról sziklás terület szegélyezi. Hivatalosan 1920 óta Észak-Írország fővárosa
 5. A túra hossza kb. 16 km, szintkülönbség 770 méter, menetidő kb. 7 óra. Indulás 05:00 kor, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 1111 Budapest, Műegyetem rakpart (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Érkezés a Poprádi-tó melletti parkolóba a kora délelőtti órákban
 6. dazokat, akik nem riadnak vissza egy nem túl megerőltető, de azért némi elszántságot és állóképességet igénylő, de
 7. t a Magas-Tátra csodálatos vidéke, és egy kis Lengyelország is. A túrára 23 motorral és 29 fővel indultunk el

Száguldás SE honlap. - útvonal: Késmárki itató (900m) - Fekete-víz - Gyopár ház (1300m) - Fehér-tó (1620m) - Kopa-nyereg (1750m) - Siroka-nyereg (1825m. Szervezett rafting túrák, rafting oktatás, vadvízi. A túrák során bejárhatod a hazai tájakat és a környező országok magashegyeit is: Magas-Tátra, Erdély, Déli-Kárpátok, Alpok, Dolomitok és még sorolhatnánk. A gyalogtúrák mellett, via ferrata túra, magashegyi túrák, biciklitúra és vízitúrák is várnak rád Tátra.

Exact matches only . Search in title. Search in titl Magas-Tátra 1. nap, Fátyol-vízesés és a Poprádi-tó Meleg volt, szépen sütött a nap is, a felhők hol közeledtek, hol távolodtak, de a csúcsok csak nem akartak teljesen kilátszódni. Hosszú nap volt, majd 5 óra utazással, aztán kb 17 km túra... Elfáradtunk, jó volt végre lepihenni 1 nap. Nulladik napi szállásban is segítünk! Szlovákiában és Lengyelországban húzzuk a gázt, tehát cél a Kárpátok északi, egyben legmagasabb része, a Tátra, amit bejárunk keresztük-kasul. 1 vagy 2 fős szobákban. a túra időtartamára az utasbiztosítást és nemzetközi assistance szolgáltatást Időtartam: Egész napos kirándulás kb 9 óra. Időpontok: naponta induló túra. Indulási város: Edinburgh. Túra ára nem tartalmazza a belépőket valamint a kostolókat, azt a helyszínen kell fizetni kb 20 font. Részvételi díjak - előszezon/ 04 1-11, 04 19-30, 11.01-12.16, 01. 04 - 03.31. Felnőtteknek: 16.340 Ft/fő Na de ne szaladjunk ennyire előre. A következő leírás a Tátra túra első napját tartalmazza: 1. nap az oda út

2015 - Magas-Tátra gyalogtúra. 2015 - Magas-Tátra gyalogtúra. 2015 - Magas-Tátra gyalogtúra. 2015 - Magas-Tátra gyalogtúra. 4-5 napos túrák. Családi vízi-, és jógatábor az Öreg-Túron és a Tiszán . 2021 jún 30 - 2021 júl 4. Elnézést, ezen a túrán teltház van Képek: 2. nap. Szeptember 1-én kedden mentünk a Lengyel öt tó vidékére. Nekem ez volt a legszebb, és a legfárasztóbb túra napom. Kis mikró buszt béreltünk, a házigazdánk elvitt a Szlovák - Lengyel határra, innen mentünk a 19 km + 7,5 km-es túrára, ami 1200 m. szintkülönbséggel a leghosszabb napunk lett A túra időpontja előtt 30 napig a befizetett díj 80%-át. A túra időpontja előtt 15 napig a befizetett díj 30%-át. A túra időpontja előtt 8 napig a befizetett díj 10%-át. A túra időpontja előtt 7 nappal történő visszamondás esetén nem áll módunkban a befizetett díj visszafizetése, de a lefoglalt hely másra átruházható A túra teljes hossza nagyjából 20 km, a menetidő pedig átlagos tempóval hét és fél óra körüli. Zöld-tavi menedékház. Az 1551 méteren fekvő Zöld-tavi menedékház (Chata pri Zelenom plese) a Magas-Tátra keleti völgyrendszerében, egy hegycsúcsokkal körbeölelt, festői katlanban várja a látogatókat Összesen 1340m szintemelkedés, 19,4km, 8:20 tiszta szintidő. 4.nap. Záró túra a Fehér-tavi-csúcsra 2017.07.18. kedd. Utolsó túránk a Magas-Tátra keleti végében található 2230m magas Fehér-tavi-csúcsra vezet. Túra során érintjük a Zöld-tavat is. Összesen kb. 1325m szintemelkedés, 20,2km, 9:15 tiszta szintidő. 5.nap

3-án szombaton egész napos túrázás: Korai indulással a Lengyel Tátrába megyünk át. A program erősen időjárástól és lavinahelyzettől függ! Autókkal utazás a túra kezdési pontjára, ez 50-70 km, azaz 50-80perc utazási idő. Túra kezdési pontja 1. Palenica-tisztás (Polana Palenica, 984m) parkoló inne Magas-Tátra - Márti-Satya 2:1 A Magas-Tátra meglehetősen komoly ellenfél, és most még a bíró is - esetünkben a szél - ellenünk fújt. Az eredmény azt jelenti, hogy két kiutazásból, a tavalyiból és az ideiből tudtuk csak összehozni azt, amit egyetlen alkalomra terveztünk. Pedig nagyon készültünk az idei utazásra Felejthetetlen kirándulás a Tátrában - Dobsinai Jégbarlang, túra a Magas Tátrában, Ótátrafüred Gyere és fedezd fel velünk a Tátra gyöngyszemeit! Ezernyi élmény vár egyetlen utazáson! MOST CSAK 9.990 Ft / Fő Időpont: 2021

Top ajánlott túra Szakaszolt túra 8 nap alatt a Tátra körül. 726,4 km. 57:55 óra. 7 822 m. 7 783 m. Top ajánlott túra Szakaszolt túra Termálfüzér, Fehérgyarmat - Balf. 970,5 km. 69:00 óra. 4 345 m. 4 262 m. Mutasd a térképen! Közeli látnivalók. Mátra tábor Sást Legszebb túrák a Magas-Tátrában: a Tengerszem-csúcs július 30, 2018 július 30, 2018 SzállásKérés.hu Békás-tavak , Csorba-tó , Magas-Tátra , Poprádi-tó , Rysy , Rysy-menedékház , Szlovákia , Tengerszem-csúcs , túra

Poprád körtúra 4 nap alatt (Magas-Tátra túra

1 napos buszos utak | Step Travel. Ajánlataink. Magunkról Ajándékutalvány Egzotikus utak Ünnepi ajánlataink 2021 NYÁR ELŐFOGLALÁS Hajóutak Csoportos városlátogatások, körutak Síelés, foci, sportos túrák Belföldi ajánlatok Repülőjegy- és szállásfoglalás Utasbiztosítások Színház, koncert, rendezvény Itt talál meg. A túra előtt érdemes felkeresni a faluban a Mátra Ásványházat. Nehéz, ám mindenképpen szép élményeket nyújtó, akár egész napos programot kínáló túra. Az első emelkedővel már a Bőgős-rét után szembe találjuk magunkat Galyatetőre menet +1 tipp Ha jólesett, és kedvet kaptál a hegyi kerékpározáshoz, következő alkalommal javasoljuk Királyrétről a másik irányba haladva a Transzbörzsöny kerékpártúrát. A túra hosszabb, és nehezebb, de végig jelzett útvonalon teljesíthető, Nagybörzsöny felé, Ipolytölgyes, Szob, Márianosztra útvonalon Menetidő: 1.nap bemelegítő 3-4 óra, 2.nap A CSÚCS 10 óra, 3.nap: levezetés 3-4 óra. Nehézségi szint:az egyik könnyed tátrai hangulat,a másik nehéz és még hosszú is,a harmadik szurdoktúra létrákkal. Indulás: reggel 6:00 órakor Hajdúszoboszlóról, a Halasi Fekete Péter térről. Az utazási idő a túrától veszi el az. A kiutazást utazást oda-vissza ( Eger - Zakopene - Eger 500 km kb 21.000 Ft/autó), a parkolási díjat kb 4 euro/ nap, a belépőjegyet a Nemzeti Parkba 1.50 euro/fő, szállás költségét 15 euró/fő/nap, valamint az étkezést és a biztosítást

1 Napos Buszos Utazás és Túra a Tátrába - Szlovákia Alkupo

Orosz József: Tátra túra - Szlovákia, Lengyelország - 2008. Gyalogtúrával bővített autós kirándulás Poprád környékén és Zakopaéban - néhány szép képpel. Poprád Ótátrafüred Csorba-tó Zsgyár Východna Tarajka Késmárk Nagyőr Ólubló Tátralomnic Szepesszombat Betlér Zakopane . Újra eljött a nyár 4 napos Dolomitok - Großglockner túra 2. nap 4 napos Dolomitok - Großglockner túra 3. nap 4 napos Dolomitok - Großglockner túra 4. nap 4 napos Horvát - szlovén - osztrák túra 1. na

10 nap 10 túra a Felső Mátrában. 1. Kisvasút nyomában. Egykor a mátrai kisvasút egész Mátraszentimre aljáig, az úgynevezett Blokkházig közlekedett. Igaz, zömmel áruszállításra használták, mindeddig azonban csak ábrándozhattunk arról, milyen lehetett egykor ez az útvonal 1. nap: Oda út: Cuha Bela-Podlesok (5,5 óra) Vacsi. 2. nap: 7-kor indulunk a Hernád áttörést végigjárni, majd a Tamásfalvi kilátóba is felugrunk. - Klastrom rom - Klastrom szurdok és Podlesok (8-9 órás gyönyörű út) Vacsi. 3. nap: 7-kor kelés, 8 előtti indulás. Piecky szurdok (5 órás útra kell számolni) Haza út

Alacsony-Tátra: Csúcstúra a Király-hegyre (1946 méter) - 1

Baraka kalandtúrák, gyalogtúrák, aktív pihenés 1996 óta. Válassz a több, mint 100 féle kalandból: gyalogtúrák, vízi-és kerékpártúrák, kalandnyaralások belföldön és a világ számos pontján Túra útvonal: Link 1.nap: Gödöllő Tesco - Egerszalók - Lillafüred - Aggtelek - Kassa Távolság 298 km. Aggteleki cseppkőbarlang látogatás Kassa - Belvárosi barangolás 2. nap: Kassa - Eperjes - Lőcse - Magas Tátra - Besenyőfalu Távolság 238 km. Kassai városnézés Eperjesi műemlékek Spis Castle / gyönyörű vár Lőcse. 1. nap: Az utazás Budapest - Zólyom (Zvolen) - Rózsahegy (Ruzomberok) - Poprad - Zár (Zdiar) - 331 km. Az utolsó munkanapra jellemző zsúfolt utak csak a hazai részen hátráltattak minket, a Szlovák oldalon valahogy minden békésebb, nyugodtabb volt

Norvégia | Fehér éjszakák a norvég fjordokban 2020Japán | Kína - Japán | 12 napos körutazás Kínában ésEgyesült Királyság | Angliai Mozaikok | 7 Napos BuszosTúrázás i látnivalók Alacsony Tátra

Bakancsos túra a Tátrában: buszos kirándulás és gyalogtúra 1 fő részére a Lombkorona tanösvény és a Tarpataki vízesésések felfedezésével Megosztás Ajánlat mentése Mentett ajánlat 360 Ft/fő/nap. Más kedvezménnyel nem összevonható 2021. október 23-24-i szlovákiai túra: választhatóan 1-2-nap; 2021. december 20-21. Családi hótalpas túra Ausztria: Rax, választhatóan 1 vagy 2 nap; 2021. december 27-28. Szlovákia hótalpas túra a családnak (választhatóan 1 vagy 2 nap) 2022. január 22-23. Hótalpas szlovák túra: Alacsony-Tátr gyalogtúrák, Kerékpártúrák, Vízitúrák, Hótalpas túrák, Via ferrata túrák Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a weboldal használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani