Home

Star trek voyager 1. évad 4. rész

Vége. A Star Trek egy amerikai tudományos-fantasztikus filmsorozat, ami 1966-1969 között az NBC hálózaton futott. Az igazi sikert az ismétlések hozták meg számára, mára kultikus jelentőségűvé vált. Hogy a későbbi Star Trek-sorozatoktól megkülönböztessék, gyakran The Original Series (rövidítve TOS) néven emlegetik, de. Star Trek: Voyager 1. évad 2. epizódja, Utazás a galaxis túlsó végébe (2. rész) című rész vetítésének időpontja 1995-01-16. Ep.3 Parallaxis Megjelent: 1995-01-23. A Voyager fedélzetén lassan kezd kialakulni a rend, már ami a Maquis, és a Csillagflotta legénységének együttműködését illleti. Persze vannak problémák. Star Trek: Voyager adatfolyam, bérlés vagy vásárlás - 1. évad: Folyamatosan próbáljuk új szolgáltatókkal bővíteni a kínálatunkat, de nem találtunk online ajánlatot a(z) Star Trek: Voyager - Evadok 1 tartalomhoz. Kérjük, térjen vissza hamarosan, és ellenőrizze, hogy megjelent-e valami újdonság. A(z) Star Trek - Voyager 5.évad 1/26 című videót FreedomLife nevű felhasználó töltötte fel a(z) film/animáció kategóriába. Eddig 3237 alkalommal nézték meg

Angol cím: Star Trek: Voyager 1. évad 7. rész. Írók: Rick Berman, Michael Piller, Jeri Taylor. Színészek: Kate Mulgrew, Robert Beltran, Roxann Dawson, Robert Duncan McNeill. IMDB pontszám: 7.8. 2371-ben egy csillagközi anomáliának, a Vadvidéknek köszönhetően egy maquis hajó és az azt üldöző Voyager átkerül a Galaxis. 11. rész: Egyszerre fantasy, sci-fi, Star Trek és ST:Voyager rész. És még jó is. Ez azért nem semmi. 12. rész: Mókás hogy miért ez lett a holoiprogramja Janeway-nek (ellentétben mondjuk Picard Shakespeare-mániájával)

Star trek voyager 3

Star Trek - T.O.S 1. Évad 1. Rész Online dmdamedia.e

Az U.S.S. Discovery (NCC-1031)-t mutatják, amint kirepül az űrbe a történet pedig a Star Trek : The Original Series előtt, a Star Trek Enterprise eseményei után játszódik. Őket követhetjük az egész évadon át, amint feltárnak egy olyan incidenst a Star Trek történetéből, ami korábban ismeretlen volt mindenki számára Star Trek: Voyager 7. évad (2000). Vissza a sorozat adatlapjára. Star Trek: Voyager sorozat 7. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a 7. évad sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 7. évad epizódjairól és szereplőiről Star Trek: Voyager évad 4 online nézni ingyen, Star Trek: Voyager évad 4 minden rész 2371-ben egy csillagközi anomáliának, a Vadvidéknek köszönhetően egy maquis hajó és az azt üldöző Voyager átkerül a Galaxis túlsó végébe, a Delta kvadránsba, ahol egy Gondviselő nevű magasabbrendű lénynek szüksége van a. Star trek voyager 4 évad 26 rész. A Star Trek: Voyager amerikai televíziós sci-fi-sorozat epizódjainak listája.. Évad Epizódok száma Bemutatás Időtartam 1. évad: 16: 1995: kb. 656 perc 2. évad A Delta Kvadráns Sokáig ez volt számomra A Star Trek, elveszve és bolyongva a világűrben, hogy végre hazajussanak.Persze sokaknak nem tetszett, de a Voyager még igazi Trek, hiszen.

Star Trek: Voyager. Évad szerint Epizódcím szerint Összes epizód Évad nélküli epizódok IV/18 Gyilkos játszma - 1. rész . IV/19 Gyilkos játszma - 2. Star Trek: Voyager. 4. évad 6. rész ingyenes online megtekintése. A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra. További filmek és sorozatok megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak a fenti kereső mezőt használnod. Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel.. A Delta Kvadráns Sokáig ez volt számomra A Star Trek, elveszve és bolyongva a világűrben, hogy végre hazajussanak. Persze sokaknak nem tetszett, de a Voyager még igazi Trek, hiszen van benne minden, politika, felfedezés, új fajok, karakterfejlődés, időutazás, ráadásul az effektek csak javultak a korábbi sorozatokhoz képest Star Trek: Voyager / A pók hálójában - 1. rész . Bakancslistához adom. amerikai sci-fi sorozat, V / 15. rész, 45 perc, 1999 Az 1. évad annyira elüt a többitõl, annyira messze van 7o9-tól, hogy nem éri meg levetíteni. és aztán újra elölrõl kezdeni az egészet évadról évadra és végre jöhetne a befejezõ rész.

Star Trek: Voyager 1

1. évad 1. évad teljes epizódok online lejátszás

Star Trek - Voyager 5

1-Rész: Vidto, 2-Rész: Star Trek: Voyager 1-7 Évad online sorozat. 52,994 izlenme 5 yıl önce eklendi.. Szulejmán 1. évad online. 49,263 izlenme 8 yıl önce eklendi.. Kategóriák.Filmek Onlin Név Feltöltve Méret D S L; Star.Wars.Collection.1977-2019.BDRip.Xvid.HuN-BAYLEE HU/SD • Solo: Egy Star Wars-történet • 2018 • Akció, Sci-Fi 2021.06.26 25.30 GB 83 3 0 Star.Trek.Discovery S03-CAKES EN/HD • Star Trek: Discovery • 2020 • Sci-Fi 2021.04.0 Star Trek Enterprise, 4. évad 18-19: In a mirror darkly Itt találkozunk a Defiant-tal, amelyről a részeb nszó esett. Eredeti sorozat, 2. évad 4. rész: Mirror, mirror Kirk véletlenül a párhuzamos univerzumba kerül Star Trek: Enterprise (2001-2005), 1. évad. A Star Trek: Enterprise akkor került tévéadásba, mikor a széria fénye már igencsak halványodni látszott, és bár nem jutott olyan eposzi magasságokba, mint a Voyager vagy az Új nemzedék, mégis egy remek, kerek egészet alkot, ami hozzátesz az Alfa-kvadráns lenyűgözően színes. Star Wars: Ewoks - évad 2 rész 4. 4. epizód. Szinopszis: Queen Sluga is looking for a bride for her son Prince Vork and sends her guards to find an Ewok Princess. Coincidentally, Latara wishes she were a princess so Neesa allows her to play the part for a day and cons Wicket and Teebo to act as loyal servants

Star Trek, Voyager, 1

A (z) Star Trek - Voyager 1.évad 14/16 című videót FreedomLife nevű felhasználó töltötte fel a (z) film/animáció kategóriába. Eddig 1289 alkalommal nézték meg. Bristol Cove-ban, a tengerparti városban ősidők óta él a legenda, hogy a környék a sellők otthona. Amikor titokzatos lány érkezik a városba, úgy tűnik, a. Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot

Star Trek 3.évad 5.rész Valójában nincs is szépség. Star Trek 3.évad 4.rész Vezessenek a gyermekek részkritika A hét videója. Eddig 587 alkalommal nézték meg. Mivel támadástól félnek ezért a személyzet négy. Melynek feladata különös, új világok felfedezése Leírás forrása: Hirdetés 1. évad 1. évad 2. évad 3. évad 4. évad 5. évad 6. évad 7. évad 8. évad 9. rész 1. Synopsis. rész 2. rész 25. rész 26. Down and out rock star Dewey Finn gets fired from his band, and he faces a mountain of debts and depression.. 07:15 Star Trek: Voyager - 7. évad - 172. részAmerikai sci-fi sorozat (1995) 8 (3) Star Trek: Picard - Sorozatkatalógus online sorozat sorozatok évad rész epizód sorozatkatalogus.xyz 1.évad Sir Patrick Stewart utoljára a Star Trek: Nemezisben alakította Jean-Luc Picardot, most pedig tényleg egy komoly forgatókönyvet láthatott, hogy visszatér. SorozatBarát online sorozat Minden, amit tudunk a Star Trek: Discovery 4. évadjáról Eredetileg megjelent: 2021.8.18 15:18 Az epikus és vidám 3. évad után Star Trek: Felfedezés könnyedén koppintott a reset gombot újra. Csak ezúttal nincs egy galaxisra kiterjedő rejtély, egy híres csillaghajó nosztalgikus megjelenése vagy akár egy vadonatúj környezet Star Wars: A klónok háborúja - évad 7 rész 1. A Rossz Osztag. Áttekintés: The clones look to uncover the source of the Separatists' strategiesand bring in an elite squad called the Bad Batch. Star Trek: Voyager. 2371-ben egy csillagközi anomáliának, a Vadvidéknek köszönhetően egy maquis hajó és az azt üldöző.

Mi történt az 1. évadban? Először is, ha még nem nézte meg az 1. évadot, akkor mindenképpen meg kell tennie, mielőtt megnézné a 2. évadot. A Star Trek: Discovery epizódjai közel sem olyan önállóak, mint az The Original Series vagy a The Next Generation, vagy akár a Voyager Star Wars: Ewoks - évad 2 rész 1. 1. epizód. Szinopszis: Wicket is awarded the 'belt of honour' meaning he is ready to begin the path of becoming a warrior - a task he believes will take only a week. His self-confidence however could get him in more trouble than it's worth when Latara asks his help to retrieve 'the crystal cloak' from the terrible Groca of the Floating.

Star Trek: Discovery 1

The most notable were Captain James T. Kirk's USS Enterprise (NCC-1701) from the original 1960s television series, and Captain Jean-Luc Picard's. Star Trek TNG - 1.Évad 4.Rész - Code of Honor. Feliratkozom. TomiTomi65853. 3 vide. Star Trek: Voyager 1-7 Évad online sorozat. 52,994 izlenme 4 yıl önce eklendi. Castle - 4. évad (Castle) 04. rész Helix - 1. évad (Helix) 04. rés Star Trek: Az új nemzedék 1-2. évad intró, nyitó stáblista (Magyar nyelvű)Feliratkozás: https://goo.gl/N7pbE Itthon a legkevésbé kedvelt Star Trek sorozat az Enterprise, ami valamiért világszerte is igaz.Ezt mi sem mutatja jobban annál, hogy még a The Next. Az ötödik évad a sorozatban Star Trek: Voyager űrhajó mutatták be az Egyesült Államokban 1998 októberében. Németországban az idényt először 2000 áprilisától októberig mutatták be Star trek:Voyager 7.évad. Topikleírás. Új hozzászólás. Meg mást sorozatokat is. A filmek közül mind megvan, és a legújabb sorozat összes része is hamarosan meglesz, 4 rész már megvan. Szal nagyon örülnék, ha vki tudna segíteni. A szinkrontól én is teljesen padlót fogtam. NAGYON szar. Chakotay a legrosszabb Star trek voyager teljes film magyarul. A(z) Star.Trek.Voyager.S02E03.Kivetites című videót robokutya nevű felhasználó töltötte fel a(z) film/animáció kategóriába. Eddig 366 alkalommal nézték meg Hydro Philic. Star Trek Voyager következik, a tapasztalat, több frakció (Szövetség, Maquis, Borg, stb.) akik együtt egy magányos Föderációs hajó, akit a Voyager, egy.

Star Trek: Voyager 7

 1. Család (The Next Generation, 4. évad, 2. rész) és Star Trek: Generations (1994) (Kép jóváírása: Paramount) Igen, Picard családjának valóban végig szőlője volt! Első pillantást a Családban láthattuk, amelyben Picard visszatér a Földre, hogy meglátogassa testvérét, sógornőjét és unokaöccsét. Itt Picard megpróbálja.
 2. Összesen 726 olyan epizód van, melyek a Star Trek világában játszódnak. Ide tartozik a The Original Series, The Animated Series, The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager és az Enterprise. Kezdjük rögtön a TOS 1. évadával. Az egész évad az USS Enterprise hajón zajlik, amit James T. Kirk kapitány vezényel
 3. Vetítéseka 19. (a második évad) epizódja az amerikai tudományos-fantasztikus tévéműsor Star Trek: Voyager.Az eredetileg az első évadra tervezett epizód eredetileg 1995. szeptember 11-én került adásba, és elmeséli a történetet Voyager 's holografikus orvos identitásválsága van a holodeck tekintve, hogy ő vagy a körülötte lévő világ az illúzió
 4. Test és lélekcímű film 153. epizódja Star Trek: Voyager, a hetedik epizód hetedik évad. Ez a televíziós epizód egy tudományos-fantasztikus sorozat egyik része, amelyben egy űrhajó próbál visszatérni a Földre a Galaxis másik oldaláról. A műsort 2000. november 15-én mutatták be az Egyesült Paramount Hálózaton
 5. Star Trek: The Next Generation A kultikus, jövőben játszódó sorozat a Jean-Luc Picard kapitány által vezetett Enterprise galaktikus űrhajó életébe enged bepillantást. Melynek feladata különös, új világok felfedezése..
 6. t ő. 54. Kenyeret és cirkuszt Bread and Circuse
 7. Nekem megvan a teljes Voyager sorozat! évad 1-7 (A kedvenc részem: OMEGA Direktíva 4.évad 24. rész De az Equinox és az UNIMÁTRIX Zéró nevű rész is jó) A teljes Enterprise évad is megvan. A rész amire te gondolsz az tényleg jó. Főleg mikor leküldik a doktort de nem tudják feltranszportálni csak párperc múlva de a doktornak.

A Star Trek: Deep Space Nine (rövidítve gyakran DS9 vagy ST:DS9; szabad fordításban Mély Űr Kilenc vagy Kilences számú űrállomás) amerikai sci-fi televíziós sorozat, amely a Star Trek világában játszódik. Az 1993-ban indult (és hét évadon át futó) 176 részes sorozat gyökeresen eltért a korábbi Star Trek-sorozatoktól.A sorozat központjában ezúttal nem egy űrhajó. Waking Moments is the 81st episode of Star Trek: Voyager, the 13th episode of the fourth season. This episode focuses on the dreams the crew of a spacecraft are having, as they make their way back to Earth after being stranded on the other side of the galaxy, in the Star Trek universe.. This episode was written by Andre Bormanis and directed by Alexander Singer, it aired January 14, 1998 on UPN

Star trek voyager 4 évad 4 rész star trek: voyager 1-7 éva

The Voyager crew discovers a planet which recently suffered a horrific catastrophe. Upon investigation, Janeway and Paris are sent back in time before the disaster and are faced with the decision of whether to try to stop it. S1, Ep5. 6 Feb. 1995 Star Trek: Az új nemzedék évad 1 Epizód 4 Teljes Ingyen Magyarul - Filmek Magyar Online Videa Az Enterprise egy ferengi hajót üldözve csapdába kerül e Star Trek: Voyager évad 0 online nézni ingyen, Star Trek: Voyager évad 0 minden rész 2371-ben egy csillagközi anomáliának, a Vadvidéknek köszönhetően egy maquis hajó és az azt üldöző Voyager átkerül a Galaxis túlsó végébe, a Delta kvadránsba, ahol egy Gondviselő nevű magasabbrendű lénynek szüksége van a segítségükre. A súlyos károsodást szenvedett.

Video: Star trek voyager 4 évad 26 rész - star trek: voyager 1-7 éva

Star Trek: Voyager epizódjainak listája - PORT

 1. Anya 1. évad 27. rész ingyen online nézhető teljes rész magyarul, szinkronosan Star Trek: Voyager (VOY) 4 Star Trek: Enterprise (ENT) 4 A Star Trekben ilyen szorosan tartott epizódok csak a DS9-ban és az ENT-ben voltak. Emellett a Star Trek VIII: First Contactban szereplő Hawkot is homoszexuálisnak írták meg,
 2. den rész 2371-ben egy csillagközi anomáliának, a Vadvidéknek köszönhetően egy maquis hajó és az azt üldöző Voyager átkerül a Galaxis túlsó végébe, a Delta kvadránsba, ahol egy Gondviselő nevű magasabbrendű lénynek szüksége van a segítségükre
 3. SOROZATOK INGYEN! Itt vannak a frissítések! Magyar Népmesék - Ötödik Évad (Teljes a sorozat!) Rules of Engagement - Első évad 1-2. Epizódok. Cold Case - Első évad 8-11. Epizódok. Greek - 9-10. Epizódok
 4. szandiy 2011-03-06 12:27:10. imádom de a szögbelövős részt nem tudnád feltenni. krist23 2011-04-27 18:50:38. a veszélyes hit című rész hanyadik évad és hanyadik rész ? Erika111 2011-05-31 21:50:01. IMÁDOM MIND A 3 HELYSZINELÖKET!!!!
 5. Star Trek: Az új nemzedék - évad 1 Epizód 2. Levetett gátlások. Szinopszis: Az Enterprise legénysége egy vírus hatása alá kerülve elveszti az önkontrollját, és felszabaduló vágyaik által hajtva veszélybe sodorják egymást és a hajót
 6. t azt egy nemrégiben az interneten közzétett találkozó fotó mutatja
 7. Star Trek: Discovery 3. évad, 11. rész, megjelenés dátuma, előzetes, szereplőgárda és hírek. Star Trek: Felfedezés Elérkezett a 3. évad! Lehet, hogy sokáig várunk néhány kedvenc tévéműsorunk visszatérésére a COVID-19 járvány miatt, de szerencsére Star Trek: Felfedezés nem tartozik közéjük. A stáb és a stáb jóval a koronavírus elérése előtt befejezte a.

Star Trek: Voyager. 4. évad 6. rész Online filmek és ..

The Way of the Warrior / A harcos útja (4. évad, 1-2. rész. Írta: Ira Steven Behr & Robert Hewitt Wolfe. Rendezte: James L. Conway.) Rendezte: James L. Conway.) A sorozat hét éve alatt számos izgalmas, látványos csatát láthattunk, de kevés volt olyan, ami ennyire jelentős, és drámai hatású volt, mint a negyedik évad nyitánya Az 5. évad volt egyedül olyan, amilyennek az egész sorozatnak lennie kellett volna, de egyébként alig éri el a nézhető szintet. Igazából sajnálom, mert rengeteg szufla volt benne, például a Trek legcoolabb faja, a Borg is itt szerepel a legtöbbet, de azon kívül, hogy zombimódra sétálgatnak és azt hajtogatják, hogy MINDEN.

Star Trek: Voyager · Film · Snit

Star Trek mozipak 1. évad 8. rész online lejátszása teljesen ingyen egyetlen kattintással. A lejátszás elkezdéséhez kattints a videó alatt lévő Video megtekintése gombra, azt követően megjelenik a teljes videó. További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod Posts about Star Trek Discovery Első Évad Negyedik Rész written by Téglás László és Szutor Már Subscribe to our newsletter and visit our website at: https://atomicnetwork.tv/!Star Trek Renegades is a fan supported Internet TV Series. This is the Pilot.

Star trek voyager 7 évad 17 rész, star trek: voyager 1-7

Star Trek: Voyager / A pók hálójában - 1

01. évad 23. rész - Red John árnyéka. 0 Comments A mentalista 1évad. 6/8/2014 0 Comments 0 Comments Filmsorozat 1 Star Trek Voyager 2ev Star Trek Voyager 3ev Star Trek Voyager 4ev Star Trek Voyager 5ev Star Trek Voyager 6ev Star Trek Voyager 7ev Stringers Szinfalak Mogott Tuzvonalban 1e Elsődleges tényezőka. film tizedik epizódja Star Trek: Voyager. Ezt a tudományos-fantasztikus televíziós epizódot írta Greg Elliot és Michael Perricone, és rendezte Les Landau. A televízióban 1995. március 20-án sugározták. A Voyager felveszi a vészhívást, és kapcsolatba lép egy új világgal és annak lakóival Star Trek: Vállalkozás (4. évad) - Star Trek: Enterprise (season 4) - Wikipedia. A Wikipédiából, A Szabad Enciklopédia. Shar

Star Trek: Voyager: A Gondviselő - Star Trek 1

 1. Pár Voyager rész, 1 DS9, aztán pár részletet a TOS-ból (ezen sajnos meglátszik, hogy kis költségvetésből dolgoztak, mókásan néztek ki benne példál a Klingon-ok ). A mozifilmeknél viszont ez a sorrend nállam: Star Trek VIII: First Contact Star Trek VI: The Undiscovered Country Star Trek X: Nemesis Star Trek II: The Wrath of Kha
 2. Star Trek: Az új nemzedék - évad 5 Epizód 18. Ok és okozat. Szinopszis: Stardate: 45652.1. While exploring the Typhon Expanse, the Enterprise is caught in a time warp in which they are repeatedly destroyed while colliding with another starship
 3. t például a görög mitológiából vagy az első évad második részéből. Tóth Gergő Címkék: 3.évad , 4.rész , Star Trek , Vezessenek a gyermekek , And the Children Shall Lead , s03e04 , S03E0
 4. Rózsaszín szem - 1. évad 7. rész - South Park részek ingyen, online letöltés nélkül - Na mit szólsz? Sorozat részek: Star Trek Star Trek Voyager - 2x1
 5. Star Trek: The Next Generation: Created by Gene Roddenberry. With Patrick Stewart, Jonathan Frakes, LeVar Burton, Marina Sirtis. Set almost 100 years after Captain Kirk's five-year mission, a new generation of Starfleet officers set off in the U.S.S. Enterprise-D on their own mission to go where no one has gone before
Star trek voyager 4

Skam 1.évad 1.rész magyarul videa. A(z) Skam.S01E10. című videót kocsis zsolt nevű felhasználó töltötte fel a(z) film/animáció kategóriába.Eddig 30164 alkalommal nézték meg Cimkék: skam, sorozatok, Skam 01x01, Skam, Skam 01 évad. A sorozat középpontjában egy baráti társaság szerepel, illetve az ő problémáik és botrányaik 1. Star Trek II: Khan haragja (Star Trek II: The Wrath of Khan, 1982) Gondolom, a gyakorlottabb Trek-rajongókat nem érte váratlanul az első helyezett kiléte. Pontosítsunk: nehéz komolyan venni egy olyan Trek-filmes toplistát, ahol nem a Khan haragja foglalja el a dobogó legfelső fokát Star Trek mozipak 1. évad 11. rész online lejátszása teljesen ingyen egyetlen kattintással. A lejátszás elkezdéséhez kattints a videó alatt lévő Video megtekintése gombra, azt követően megjelenik a teljes videó. További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod Nagyjából tíz évvel az eredeti sorozat eseményei előtt, a USS Discovery legénységét ismerhetjük meg, amint új bolygókra utaznak, új civilizációkat ismernek meg, de újra és újra szembetalálkozva a franchise már ismert elemeivel. Olyan történeteknek lehetünk szemtanúi, amelyekről eddig csak beszéltek a Star Trek során, de sosem mutatták meg őket igazán

Star Trek IV: The Voyage Home: Directed by Leonard Nimoy. With William Shatner, Leonard Nimoy, DeForest Kelley, James Doohan. To save Earth from an alien probe, Admiral James T. Kirk and his fugitive crew go back in time to San Francisco in 1986 to retrieve the only beings who can communicate with it: humpback whales Emlékezika film 48. epizódja tudományos-fantasztikus televíziós sorozat Star Trek: Voyager, a. hatodik epizódja harmadik évad. Számos vendégcsillag idegenként szerepel a Voyager hajóján, valamint visszapillantó / álomszekvenciákban. Ez a műsor a karakterre összpontosít B'Elanna Torres miközben intenzív álmokat kezd átélni A hét évad alatt 172 rész készült, ami átlag 45 perces epizódokkal számolva több, mint öt nap non-stop Voyagert jelent. Érdekesség még, hogy eredetileg nem Kate Mulgrew játszotta volna a kapitányt, hanem Geneviève Bujold, a karaktert pedig Nicole Janeway-nek hívták Star Trek Discovery Season 1 (15) Star Trek Discovery Season 2 (6) Swiss (1) Számítástechnika (11) Taboo (6) Taboo Season 1 (6) Taken (9) Társadalomkritika (4) Technológia (43) Termékbemutató (42) Tippek és trükkök mielőtt Angliába költöznél (10) Uncategorized (15) Utazás (510) Vasúttársaságok (1) VB 2018 (3) Videók (1.

Star Trek: Voyager

6. Dnalor19 (2011-02-19 09:36.36) - (válasz Betelgeuse 5. hozzászólására): huhh, hát tényleg elég bosszús lehettél. nos a bolygó osztályozás, az star trek alap, az M az a minshara-osztály, vulkáni szó, ez a földszerű, amire te gondolsz, hogy M, K meg G típusú csillag az a star trekben nem így szerepel. kérlek olvasd el wikipédián vagy valahol a star trek bolygó. Angol cím: Star Trek: Deep Space Nine 7. évad 15. rész. Írók: Rick Berman, Michael Piller. Színészek: Avery Brooks, Rene Auberjonois, Cirroc Lofton, Alexander Siddig. IMDB pontszám: 7.9. A bajori űrben található, ám régebben a cardassiai uralom alá tartozott Deep Space Nine űrállomás új parancsnoka a föderáció kapitánya. 03. évad 04. rész - Vörös szőnyeg 03. évad 05. rész - Tüzes befutó 03. évad 06. rész - Lány bíborban 03. évad 07. rész - Izzó bomba 03. évad 08. rész - Tűzről pattant 03. évad 09. rész - Vörös hold 03. évad 10. rész - Ég a subája 03. évad 11. rész - Véres sport 03. évad 12. rész - Vérnarancs 03. évad 13.

Bubuki Buranki 1Felejthetetlen dmdamedia — felejthetetlen online sorozatEnterprise yorktown class - the yorktown class was a classOlx harghita animale - categoriile principale harghitaGolf 4 1

A csatorna gyors felfutása nagyban volt köszönhető annak, hogy kiszolgálták az akkoriban még sokkal aktívabb hazai Star Trek rajongókat és bemutatták a Voyagert.Ez az 1995-ben indult sorozat lett a csatorna zászlóshajója, az első hat évad epizódjait minden hétköznap délutánonként vetítették, s a Trek szinte teljesen egybeforrt a csatorna imázsával Az Aphrodité-örökség, 2. rész (angol nyelvű feliratok) Az Aphrodité-örökség, 1. rész (angol nyelvű feliratok) Star Trek - Enterprise, 1. évad, 26. rész (angol nyelvű feliratok) Star Trek - Enterprise, 1. évad, 20. rész (magyar nyelvű feliratok) A kezdet és a Vég A Star Trek: Voyager kisebb-nagyobb kihagyásokkal az évezred kezdete óta képernyőn van itthon. A sorozat a Viasat3 magyarországi indulásának egyik húzószériája volt; aktivizálta a magyarországi rajongókat, később pedig érkezett Az új nemzedék (TNG), a Deep Space Nine, és az Enterprise is - ezt az időszakot okkal nevezhetjük a Star Trek hazai virágkorának Fear the walking dead 4. Fear the walking dead 5. évad 2018 legacies kategória. Legacies a sötétség öröksége sorozatkatalógus online sorozat sorozatok évad rész epizód sorozatkatalogus xyz 1 évad az elmúlt évtizedben a vámpírnaplók és a sötétség kora című sorozatok ikonikus hősei meghódították a világot